T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / ÜSKÜDAR - Hacı Rahime Ulusoy Denizcilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

2.dönem 1.veli toplantımız ve "En İyi Narkotik, Anne"projesi kapsamında, velilerimize, Narkotik Polis Memuru Eda Hanım tarafindan verilen seminer, yüksek katılım oranıyla yapılmıştır.

Nis

Geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104.yıldönümü okulumuzda coşkuyla kutlanmıştır. 104 yıl önce bu kutsal vatanı ve Meclisi bizlere emanet eden Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyor, programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Taziye Mesajı

Mrt

Milletin birlik ve beraberlik içinde verdiği şanlı mücadeleyi anlatan Çanakkale Zaferi, tarihte benzerine az rastlanan bir kahramanlık destanıdır. 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yılı, okulumuzda yapılan tören, orotoryo ve koro çalışmalarıyla kutlanmıştır. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Geleceğin denizcileri olan öğrencilerimize, denizcilik sektöründe önemli bir yeri olan ve öğrencilerimizin üniversite tercihi için iyi bir seçenek olabilecek, gemi kiralama ve brokerlik ile ilgili konferans verilmiştir. Davetimize iştiraklerinden ve öğrencilerimize katkılarından dolayı Sayın Tülin ŞENDUR' a ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Hacı Rahime Ulusoy Denizcilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak, 2023 - 2024 Eğitim ve Öğretim yılına 11 Eylül Pazartesi günü Okul Müdürümüz Nursen BAYKAN'ın açılış konuşması ve ardından İstiklal Marşı törenimizle birlikte girmiş bulunmaktayız. Tüm Öğrencilerimize yeni Eğitim ve öğretim yılında başarılar dileriz.

Eyl

Okulumuz Rehber Öğretmeni Tayfun ÜLKER tarafından hazırlanan çalışmada Bireyselleştirilmiş Eğitim Programı hakkında sıkça sorulan sorulara cevaplar bulabilirsiniz. Çalışmasından ötürü kendisine teşekkür ediyoruz.

Eyl

Okulumuzda uygulanacak olan 2023 - 2024 Eğitim ve Öğretim yılı EYLÜL Dönemi Sorumluluk Sınav Çizelgesidir. 11 Eylül - 15 Eylül tarihleri arasında yapılması planlanan sınavlar için, Öğrenciler 11 Eylül Pazartesi günü 1.Katta bulunan duyuru panosundaki listelerden hangi sınava gireceklerini öğrenebilirler. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.