T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / ÜSKÜDAR - Hacı Rahime Ulusoy Denizcilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Hacı Rahime Ulusoy Denizcilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Adres
Hacı Rahime Ulusoy Denizcilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Bahçelievler Mh. Yeşiltepe Cd. No22 Üsküdar/İSTANBUL
Vizyon
Türk ve dünya denizcilik sektörünün sorunlarının çözümüne yönelik katkı sağlamak ve bu sektörün memnuni-yetini, başarılarını artıracak ve gelişimini sağlayacak elemanlar yetiştirmek HACI RAHİME ULUSOY MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ vizyonunu oluşturmaktadır.
Misyon
HACI RAHİME ULUSOY MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ, Türkiye ve dünya denizciliğine uluslararası standartlarda nitelikli zabitler yetiştirmektedir. Ayrıca Türk denizcilerine STCW eğitimi vererek, de-nizcilerin hem eğitim bazında hem de sertifika bazındaki eksikliklerini gidermektedir. Öğrencileri, disiplinli, araş-tırmacı, geniş ufuklu, hızlı ve isabetli kararlar alabilen, liderlik ve yöneticilik vasıflarına haiz bireyler olarak yetiş-tirmek temel hedeflerdendir. Ayrıca HACI RAHİME ULUSOY MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ çalışanlarına yeniliklerin takibi, bilgi aktarımı ve sosyal iyileştirme konularında katkı sağlamaktadır.
SABAH 8.30 AKŞAM 17.00
DOĞALGAZ KALORİFER
Ulaşım
Üsküdar´dan hareket eden 15-U, 15-S, 15-R; Kadıköy´den hareket eden 14-R okula 3-4 dakika mesafede geçmektedir.
Okulumuzda servis uygulaması vardır.
41.0551358,29.077025
6,2 km
Anadolu Meslek Programı 84 Anadolu Teknik Programı 30
% 50
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda, futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi gibi sporlarda okul içi turnuvalar yapılmakta; ayrıca okulumu, okullar arası turnuvalara katılmaktadır.
Okulumuz web sayfasında proje/etkinlikler bölümünü inceleyebilirsiniz.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Okulumuzda Erasmus + projesi kapsamında her yıl yurt dışı faaliyetleri yapılmaktadır.